01.09.2022

Novemu šolskemu letu naproti

Spoštovani starši,
 

pričenjamo novo šolsko leto in ponovno bomo z veseljem odprli vrata 644 otrokom, od tega kar 107 otrokom, ki bodo v vrtec vstopili prvič.

 

Veselimo se novega srečanja z otroki. Nekateri v naš vrtec prihajate prvič, drugi pa med nove ali že znane vrstnike, v nove ali že znane prostore, k novim ali že znanim strokovnim delavkam… Dobrodošli novinci in starši.

 

Celotna ekipa zaposlenih v Vrtcu Murska Sobota se bo potrudila, da vam bomo v podporo, da boste sleherni trenutek čutili, da so otroci v varnem okolju in da boste tudi vi, spoštovani starši, vedno naš pomemben sogovornik.

 

Naj bo zadovoljen, zdrav otrok, optimalen celostni razvoj in srečno otroštvo naš skupni uspeh in skupno zadovoljstvo. Veseli smo, da boste delček najlepšega obdobja preživeli z nami in da se bomo lahko skupaj veselili uspehov vaših otrok.

 

Želim, da dnevi v vrtcu minejo prijetno. Sami lahko veliko prispevamo k temu že s tem, da se zjutraj drug drugemu nasmehnemo, prijazno pozdravimo, odgovorno opravljamo svoje dolžnosti in obveznosti, smo prijazni in spoštljivi.

 

Želim Vam uspešen začetek novega šolskega leta!

 

 

Borut Anželj, ravnatelj

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.