27.05.2022

UTRINKI IZ SKUPINE 4-6 LET V MESECU MAJU

Mesec maj je poln novih odkritij, doživetij in zanimivih spoznanj. V skupini 4-6 smo od oktobra do maja izvajali dodatno obogatitveno dejavnost BRALNE URICE. Otroci so ob branju doživljali nove zgodbe, se o njih pogovarjali in poustvarjali na različne načine. Krožek smo maja zaključili s podelitvijo pohval.

 

Predšolski otroci so od 12. do 16. maja obiskovali plavalni tečaj v Radencih. S pomočjo plavalnih učiteljev so spoznali nove pojme, tehnike plavanja in vadili spretnosti v vodi. Bilo je zabavno in poučno hkrati.

 

V sredo, 18. maja, smo opravili preverjanje spretnosti vožnje s kolesi za Mali sonček. Otroci so najprej opisali svoje kolo in zaščitno čelado, nato pa se odpravili na poligon in kasneje še na trim stezo. Pokazali so veliko mero spretnosti in osvojili nalepko za zelenega, oranžnega in rumenega sončka.

 

Četrtek, 19. maj, je bil cici veseli dan. Cici Vesela šola je stalna rubrika revij Ciciban in Cicido, ki nam omogoča pogovor o različnih temah, s katerimi se srečujejo otroci v svojem življenju. Obenem je Cici Vesela šola vseslovenski preizkus znanja, ki ne spodbuja tekmovalnosti, temveč raziskovanje in sodelovanje. Najprej smo se pogovorili, kaj bomo počeli, nato pa so otroci reševali različne naloge. Za trud in sodelovanje so prejeli pohvale.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.