Nadstandardne dejavnosti

Lutkovni abonma ali posamezne gledališke predstave v gledališču 

Otroci vseh enot: 4 - 6 let
Izvedba: ZKTŠ
V sodelovanju z ZTKŠ ponudimo možnost skupinskega obiska abonmaja. Starši otroke vpišejo in  položnice plačajo ZTKŠ.

Gledališka/lutkovna predstava za mlajše otroke

V sodelovanju z ZKTŠ bomo staršem ponudili za otroke možnost skupinskega obiska dveh predstav za otroke letnika 2015 in 2016. Predstave bodo plačljive. Starši znesek plačajo po  položnici ZKTŠ-ju.

PREDVIDENE PREDSTAVE V ŠOLSKEM LETU 2020/21  V GLEDALIŠČU PARK:

               1.      PREDSTAVA (12.,13. oktober 2020):  SAPRAMIŠKA, Lutkovno gledališče Ljubljana (lutkovna predstava),

2.      FILMSKA PREDSTAVA (november 2020): NEVERJETNA ZGODBA O VELIKANSKI HRUŠKI (sinhronizirani animirani film),

3.      PREDSTAVA (14., 15. december 2020): ZLATOLASKA IN TRIJE MEDVEDI , Lutkovno gledališče Maribor (lutkovna predstava).

 

Če bo možno izvesti, sta predvideni tudi dve predstavi v vrtcu za vse enote in sicer ena  za otroke 1-4 let in druga za otroke 4-5 let.

Filmska predstava za otroke

Otroci vseh enot: 5 - 6 let
Izvedba: CINEPLEXX

 

PLAVALNI TEČAJ

V kolikor se bodo razmere z virusom umirile, bomo v šolskem letu 2020/21 organizirali  10-urni plavalni tečaj za otroke pred vstopom v šolo.  Tečaja se bodo udeležili otroci, katerih starši bodo podpisali prijavnico.

 

NOČITEV V VRTCU

Oddelki z otroki pred šolo bodo imeli  eno noč v šolskem letu možnost prespati v vrtcu. Namen nočitve v vrtcu je otrokom omogočiti prespati noč brez staršev, zunaj doma, skupaj s svojimi prijatelji. Na ta način pridobivajo izkušnje, ki pomembno prispevajo k pozitivni samopodobi vsakega posameznika, hkrati pa se poveča tudi sodelovanje in pripadnost v skupini.

Večer bo tematsko obarvan, možno je tudi sodelovanje s taborniki.

 

SPOMLADANSKI IZLET

Če bo možno izvesti, glede na epidemiološko sliko in ukrepe, načrtujemo izvedbo eno-dnevnega  tematskega izleta v naravi, namenjenega starejšim otrokom.

 

UČENJE TUJEGA JEZIKA

V primeru zadostnega števila prijavljenih otrok se bo v prostorih vrtca po 14.00 uri izvajal 30 urni tečaj tujega jezika. Na izbiro bodo imeli otroci učenje nemščine ali angleščine preko igre. Tečaj bo za starše plačljiv. Jezikovni tečaj bo organizirala Ljudska univerza Murska Sobota.

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.