Program

Življenje v vrtcu se odvija po nacionalnem dokumentu – Kurikulumu za vrtce, ki je strokovna podlaga za izpeljave v različnih programih.

Obogatitvene dejavnosti so vsebinska popestritev in dopolnitev dela v oddelku in jih izvajamo znotraj dnevnega programa brez doplačila staršev. Načrtujejo in izvajajo jih strokovni delavci vrtca. V obogatitvene dejavnosti so vključeni otroci glede na interese, želje in sposobnosti.

Nadstandardne dejavnosti organiziramo v skladu z željami in interesi staršev na osnovi pisnih prijav. Nadstandardne dejavnosti so plačljive in se praviloma izvajajo izven prostorov vrtca.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.