Projekt LIKOVNI TABOR »UMETNOST NE POZNA MEJA«

Dobri odnosi in prijateljstva se gradijo in negujejo s sprejemanjem in spoštovanjem različnosti. Prav ta različnost nas spremlja skozi omenjeni projekt z zavedanjem, da je medkulturno sodelovanje pomembno že od malih nog.

To nas vodi k spletanju in negovanju prijateljstva in dobrih odnosov z otroki in odraslimi iz Vrtca Alterbach iz Salzburga.

Skozi celo leto tečejo mesečna javljanja v partnerski vrtec s poslanimi izdelanimi didaktičnimi materiali, ki vključujejo spoznavanje slovenskega jezika in kulture.

Zadnji dodan košček k mozaiku kulturne izmenjave je vsakoletno srečanje otrok, staršev, strokovnih in tehničnih delavcev najprej v Salzburgu in potem še v Murski Soboti, ob ustvarjanju v delavnicah in druženju v popoldanskih aktivnostih.

V šolskem letu 2017/18 nam je že 15. leto zapored z omenjenim projektom uspelo potrditi, da Umetnost res ne pozna meja.

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.