Altermed 2015

Vrednote: gibanje, prehrana in tekočina predstavljene na sejmu Altermed

Z razstavo, posnetki in misli otrok smo na sejmu ALTERMED v Celju širši javnosti  predstavili pomen gibanja, prehrane in tekočine v našem vrtcu.

Ponudili  smo  tudi tri različne zdrave namaze, ki  so sestavni del naših jedilnikov in z njimi navdušili prenekateri zahteven okus mimoidočih.

Čičerikin namaz s pečenim korenčkom, proseni namaz s sadjem in zelišči in namaz iz suhih sliv z ovsenimi kosmiči.
 
Na sejemskem demonstracijskem odru  je organizatorka prehrane iz našega vrtca skupaj z otrokom pripravila namaz iz suhih sliv in ovsenih kosmičev. Pomoč otrok je bistvenega pomena, saj tako otroci spoznajo sestavine namaza ali druge jedi, pridobijo določene izkušnje in jed jim veliko bolj tekne.

Tim za predstavitev Vrtca Murska Sobota na sejmu Altermed

 

Dobrodošli

Spoštovani obiskovalci! S prenovo spletne strani želimo staršem in vsem obiskovalcem strani ponuditi preglednejšo in še zlasti bolj informativno spletno stran. Trudili se bodo, da vas z objavljenimi vsebinami informiramo o našem delu in aktivnostih. Vabimo pa vas tudi, da nam posredujete vaša mnenja, predloge, pohvale in konstruktivne kritike. Vabljeni k sodelovanju.

Osnovni podatki

Talanyijeva ulica 6
9000 Murska Sobota

Id. št. za DDV: SI97605794
Matična št.: 5051304000
TRR: 01280-6030639808

Kontaktni podatki

Telefon: 02/530-12-34
Telefax: 02/530-12-35

E-naslov: info@vrtec-ms.si

Prijava na e-obvestila

Izberite enote iz katerih, želite prejemati obvestila:
Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.